FlexCollege

Halvor FlexCollege er for dig, der skal i gang med en ungdomsuddannelse i Hjørring. På FlexCollege får du mulighed for at bo sammen med andre unge. Her er altid liv og spændende aktiviteter. Du har mulighed for at dyrke din sport - også på eliteniveau.

På Halvor FlexCollege får du fuld forplejning og en individuel mentorordning, som skal medvirke til, at du får en succesfuld overgang til din ungdomsuddannelse.

Som FlexCollege-elev får du en skræddersyet og fleksibel løsning med udgangspunkt i dine behov.

Fuld forplejning

På FlexCollege får du en sund og varieret kost. Er du afsted i forbindelse med uddannelse og/eller sport, medbringer du blot maden fra vores fleksible køkken.

Bolig

Du vil bo på et af vores hyggelige værelser med alle faciliteter tæt på. Her bor du blandt mange andre unge, der går i skole eller på ungdomsuddannelse i Hjørring.

Mentorordning

På Halvor FlexCollege får du tilknyttet en personlig mentor. En voksen, der er bindeleddet mellem dig, din uddannelse, dine forældre og dine fritidstilbud. Din mentor hjælper dig med rådgivning i forbindelse med bolig, studie, fritidsaktiviteter og udvikling generelt.

Sport og kultur

Hjørring by ligger i cykelafstand fra Halvor FlexCollege. Cykler du gennem parkerne, er du i midtbyen på 10 minutter. Her er gågade, butikscenter, biograf, caféer og meget andet. Vi hjælper dig med at udnytte de mange muligheder Hjørring tilbyder. 

 

Arrangementer

Som FlexCollege-elev har du mulighed for at deltage i alle de spændende arrangementer, der afvikles på stedet. Du vil opleve et dynamisk campusmiljø, hvor blandt andet koncerter, foredrag, motionsløb og SportsCamps gør dit ophold til en mindeværdig oplevelse.

Frie faciliteter 

På FlexCollege kan du benytte alle vores faciliteter. Vi har moderne fitnesscenter, biograf, TV-stue, aktivitetsrum, pejsestue, parklignende have, sportshal, foredragssal, bibliotek og værksteder.

Pris pr. person pr. måned: 4.000,- kr.

Ansøgning om optagelse på FlexCollege »