Gastronomi og Event

BRÆNDER DU FOR AT: 

  • snitte, hakke og stege? 
  • planlægge, koordinere og arrangere forskellige events? 
  • nørde og eksperimentere med madlavning? 
  • være tovholder, samarbejde og udtænke nye arrangementer? 

Så er "Gastronomi og Event" lige noget for dig.

På "Gastronomi og Event" lærer du at begå dig i et køkken. Du er også med til at idegenerere, planlægge og afvikle forskellige lokale events.

Gastronomi og Event er læringsprofilen for dig, der får tingene til at ske!

Gastronomi

Stege, brase, piske og sautere. Har du en drøm om at tilbringe masser af tid i køkkenet? På Gastronomi og Event får du grundlæggende kendskab til forskellige råvarer i sæson, tilberedningsmetoder og nye food trends - alt sammen i et bæredygtigt perspektiv. Du lærer om sundhed, fødevareproduktion og udvikling af retter efterhånden som du får din basisviden på plads. Udover den teoretiske viden om tilberedning og råvarer besøger vi også lokale producenter, restauranter og uddannelsesinstitutioner.  
Hos os er der plads til alle - uanset om du er erfaren i køkkenet eller ej. 

Event

Er du klar til at gå forrest, når foredraget, julemarkedet eller Green Halvor skal arrangeres? Som Gastronomi og Event-elev får du en smagsprøve på livet som eventmaker og indblik i alle de processer, der er involveret i at holde et fedt event. De sidste år har vi på Event-profilen afholdt løb, sportscamps og arrangeret store koncerter med bl.a. Hugo Helmig, Phlake, LIGA, Wafande og Pharfar. Vi skal også besøge lokale virksomheder og kulturinstitutioner og se, hvordan de arbejder med events, turisme og oplevelser.

Det er fælles

Når du vælger profilen Gastronomi og Event kommer du til at arbejde med begge dele i profilen. Der er plads til forskellige kompetencer - både den dygtige lyd/lys tekniker, den aspirerende kok, kunstneren, fotografen eller verdensmesteren i to-do lister. Du kommer til at lære om salg, service, formidling og gastronomi. 

Praktiknetværk

Vi har flere gode samarbejder med kokke, restaurationer og institutioner, som støtter os i at du kan komme i erhvervspraktik minimum tre gange i løbet af skoleåret - gerne flere. Vi tilrettelægger nemlig en hverdag, der passer til dig.

Tilmeld dig online