Linjefag på Halvorsminde

Du skal vælge to linjefag, et fra hver gruppe - og efter nytår har du mulighed for at vælge nye. 

Gruppe 1:

 Grupper 2:

Jagt
Udover linjefagene i de to grupper, tilbyder vi også ”Jagtkursus” - faget tilbydes efter nytår. 
Jagtkursus er linjefaget for dig, der gerne vil have et jagttegn. Den teoretiske undervisning omhandler bl.a. vildtkending, våbenkendskab og lovgivning. Du bliver klar til at bestå den teoretiske jagtprøve, hvor du skal have mindst 36 rigtige svar af 40 mulige. 
På Hjørring Jagtforenings flugtskydningsbane lærer du at skyde med haglgevær. Desuden træner vi sikkerhed i omgangen med skydevåben. Du skal også lære at vurdere afstande til vildtfigurer. Til den praktiske jagtprøve skal du svare rigtigt på 5 af 6 afstande. Se mere om jagtprøven her: http://svana.dk/jagt/jagttegn/jagtens-proever/jagtproeve/

Kinesisk
Vi arbejder på tværs af alle profiler. Linjefaget er for dig, der er interesseret i sprog og gerne vil lære kinesisk på begynderniveau. Vi arbejder med ordforråd og tilhørende grammatik, der gør, at du kan forstå og kommunikere såvel skriftligt som mundtligt. Du får også indsigt i omgangsformer og kulturen og vi vil reflektere over, hvordan vores egen kultur adskiller sig fra kulturen i Kina. 

Samarbejde 
Vi samarbejder med de lokale idrætsforeninger Bordtennisklubben B75, Vendsyssel Elitebadminton, Svømmeklubben S68, Spring Team Nordjylland, North Shore Surf, Hjørring Jagtforening, Hjørring Rideklub, Hjørring Håndbold, Fortuna Hjørring.